10.11.2021 17:29

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, beraberindeki heyet ile birlikte Menemen Belediyesi tarafından kısa süre önce açılan Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas, Veteriner İşleri Şube Müdürü İsmail Çam ve Yunusemre Belediyesi’nin temsilcisinin yer aldığı heyetle birlikte, Menemen Belediyesi tarafından kısa süre önce hizmete alınan Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezine bir ziyaret gerçekleştirdi. Menemen Belediyesi Başkan Yardımcısı Bahadır İnanlı, Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi Sorumlusu Bayram Görer tarafından karşılanan heyet, can dostlarımızın tedavi süreçlerinde bulunduğu alanları inceledi. Padoglarda da inceleme yapan heyet, inceleme sonrasında Büyükşehir Belediyesi ve Menemen Belediyesi’nin yapmış olduğu uygulamaları görüştü. Ziyarette, kurumların işbirliği içerisinde yapabileceği çalışmalar da değerlendirildi. Ziyaret sonunda açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizdeki can dostlarımızın Geçici Hayvan Bakımevlerimizdeki konaklamaları ve tedavi süreçlerinde birçok iş ve işlemi bir arada yürüttüğümüz için sahadaki tecrübelerimizi de aktarmış olduk. Bundan sonraki süreçte de can dostlarımız için yapacağımız öncü çalışmaları ilgili kurumlarla paylaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.