Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.12.2021 13:42

Eğitime tam destek veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesi Sancaklı İğdecik Hayrullah Divrik Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokul öğrencilerine okul seti ve bot hediye etti. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün gönderdiği hediyeleri öğrencilere teslim ederken öğrencilerin yüzündeki mutluluk da görülmeye değerdi.

Geçtiğimiz haftalarda ilk ara tatilin sona ermesiyle birlikte milyonlarca öğrenci yeniden ders başı yaptı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de kısa bir tatilin ardından tekrar okullarına kavuşan Sancaklı İğdecik Mahallesi Hayrullah Divrik Anaokulu İlkokulu ve Ortaokul öğrencilerine hediye gönderdi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri aracılığıyla okul seti, bot ve Atatürk resminin baskılı olduğu tişörtleri teslim alan öğrenciler, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Hayrullah Divrik İlkokulu Müdürü Erdinç Balcı da, Başkan Ergün tarafından gönderilen hediyelerin kendilerini ve çocukları mutlu ettiğini dile getirdi.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu