Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.02.2022 15:03

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çevreci yatırımları, Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde düzenlenen Manisa Energy Summit etkinliği kapsamında üniversite öğrencilerine aktarıldı.

 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Mühendisler ve Diğer Herkes İçin Enstitü Öğrenci Topluluğu, Manisa Energy Summit etkinliği düzenledi. Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığından Çevre Mühendisi Birçe Türk ve Efnan Bacı katılarak Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen çevre dostu yatırımlar hakkında bir sunum yaptı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde il genelinde gerçekleştirilen proje ve yatırımların görsel unsurlarla desteklenerek anlatıldığı etkinlikte, öğrenciler Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çevreci yatırımlarını öğrenme fırsatı yakaladı.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu