Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.02.2022 11:16

Manisa Kent Konseyi, ‘Kent Buluşmaları’ etkinlikleri kapsamında, konuşmacılıklarını AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk ve Yazar Murat Bahadır Akkoyunlu’nun yaptığı ‘Merkez Güç Türkiye Küresel Şahlanış’ adlı söyleşi gerçekleştirdi.

 

Manisa Kent Konseyi tarafından ‘Kent Buluşmaları’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Merkez Güç Türkiye Küresel Şahlanış’ adlı söyleşi, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirildi. Söyleşiye MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Yener Bilir, Kent Konseyi temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Söyleşinin konuşmacılıklarını AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk ve Yazar Murat Bahadır Akkoyunlu yaptı. Program sonunda Manisa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Tuba Yılmaz, Külünk ve Akkoyunlu’ya çiçek takdim etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu