Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.03.2022 09:13

‘Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni, Kültür Merkezi Lale Salonu'nda gerçekleştirildi. Törende Şehit Piyade Onbaşı Recep Yüksel adına babası Atalay Yüksel ile Gazilerimiz Turan Demirer, Mustafa Uçar ve Ergün Aktaş'a devlet övünç madalyaları ve beratları takdim edildi.

 

Manisa Valiliği ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni', Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törene Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve eşi Zehra Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Sebahattin Kalkan, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Feridun Gülgeç, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, şehit yakınları, gaziler, askeri erkan ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda daha sonra Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Törende konuşan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, tüm şehitleri rahmet ve minnetle anarken, tüm gazilere de sağlıklı ve uzun ömürler diledi. Törenin sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruyla Manisa Valisi Yaşar Karadeniz tarafından, Pençe-Kaplan harekatı kapsamında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Recep Yüksel adına babası Atalay Yüksel’e, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında DEAŞ terör örgütünün havan saldırısında gazi olan Turan Demirer’e, Kayseri’de terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen bombalı araç saldırısında gazi olan Mustafa Uçar’a, ‘Şehit Halil Çetinkaya-2’ operasyonu kapsamında teröristlerce döşenen mayın tuzağında gazi olan Ergün Aktaş’a, devlet övünç madalyası ve beratları takdim edildi. Madalya ve beratların verilmesinin ardından şehit yakınları, gaziler ve protokol üyeleri toplu fotoğraf çektirdi. Törenin ardından Manisa Valisi Yaşar Karadeniz'in ev sahipliğinde şehit aileleri, gaziler ve aileleri düzenlenen yemekte ağırlandı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu