02.05.2022 23:18

Şampiyonluk Manisa’ya Çok Yakıştı

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi'nde Balıkesir BŞB’yi müth,ş bir atmosfer altında 98-71 mağlup ederek son haftaya girilirken şampiyonluk ipini göğüsledi. Manisa bugün adeta çifte bayram yaşadı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de kupanın Manisa’ya hayırlı olmasını diledi.

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 29. Hafta maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'u 98-71 mağlup etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu sonuçla son hafta öncesinde ligi lider bitirmeyi garantiledi ve gelecek sezon ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele etme hakkı kazandı. Karşılaşmayı ilk dakikadan itibaren önde götüren Manisa’nın Dev Adamları, rakibinin maça ortak olmasına izin vermeyerek rahat bir galibiyete imza attı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte karşılaşmayı; MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner,  MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan ile Yönetim Kurulu Üyeleri, SPİLAŞ Genel Müdürü Engin Anlı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınter de tribünde takip etti. Karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşayan Manisa Büyükşehir Belediyesporlu basketbolcular, coşkularını taraftarlarıyla paylaştı.