16.05.2022 17:26

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ederek, Akhisar’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti, Başkan Ergün’ü Çağlak Festivali’ne davet etti. Ziyarette ayrıca Akhisar’a bitüm desteği verilmesi için protokol imzalandı. Ayrıca Kırbağlar olarak bilinen Rumeli Caddesi’nde Büyükşehir tarafından asfalt çalışması yapılacağının müjdesi verildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu makamında ağırladı. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Akhisar Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tınazlı ve Ekrem Kayserili de yer aldı. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ziyarette Başkan Ergün’e, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akhisar’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti, ayrıca Başkan Cengiz Ergün’ü önümüzdeki hafta yapılacak olan Çağlak Festivali’ne davet etti. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akhisar’da kullanılmak üzere 1 milyon liralık bitüm desteği imza altına alındı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapılan protokolün Akhisar’a hayırlı olması dileklerinde bulunurken, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu da teşekkürlerini iletti.

Başkan Ergün’den Akhisar’a Kırbağlar müjdesi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gölmarmara Yolu (15 Sokak) üzerinde devam eden çalışmaların tamamlanmasının ardından, Kırbağlar ve Rumeli Caddesi olarak bilinen Reşatbey Mahallesi’nde asfalt çalışmalarına başlayacaklarının müjdesini verdi. Başkan Besim Dutlulu, bölge halkının uzun zamandır beklediği bu asfalt çalışmasının hayata geçeceği için mutluluk duyduğunu ifade etti.