06.09.2022 14:59

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kurtuluş Konseri’ etkinliği kapsamında 7 Eylül Çarşamba günü, saat 21.00’de, Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda ünlü oyuncu ve müzisyen Şevval Sam, Manisalı hayranlarıyla buluşacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa ve ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıldönümüne özel olarak hazırlanan ‘Kurtuluş Konseri’ etkinlikleri, ünlü oyuncu ve müzisyen Şevval Sam konseri ile devam edecek. 7 Eylül Çarşamba günü, saat 21.00’de, Cumhuriyet Meydanı’nda Manisalı hayranlarıyla buluşacak olan Şevval Sam, Türk Halk Müziği, Pop Müzik ve Türk Sanat Müziği’nin sevilen şarkılarını Manisalı hayranları için seslendirecek. Düzenlenecek konsere tüm Manisalıları davet eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kurtuluşun 100’üncü yılına özel düzenlenen konserlerin Manisa merkez ve ilçelerinde devam edeceğini söyledi.