Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.09.2022 15:59

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli ve MHP İl Başkanı Murat Öner, MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda Manisa'da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa'da hayata geçirilen projelerin anlatıldığı programda, gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunuldu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanlığı tarafından, Manisa'da görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltılı program düzenledi. Şehzadeler Park'ta gerçekleştirilen toplantıya MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, MHP Manisa KAÇEP İl Başkanı Neşe Töz, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ve parti teşkilatları katıldı. Programda konuşan MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, "Bu programda sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Yaklaşık 1 yıldan bu yana görevde bulunmaktayız. Bu görev süresince halkımızın hepsine dokunmaya çalıştık. İlçe ilçe Anadolu, İl İl Anadolu aydınlatma programlarıyla halkımıza Cumhur İttifakımızın düşüncelerini anlatmaya çalışıyoruz. Manisa'da da biriz, beraberiz, diriyiz, iriyiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Cengiz Ergün'den Önemli Açıklamalar

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de programda konuşma yaptı. Başkan Cengiz Ergün, "Bu program vesilesiyle sizlerle bir arada olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanımızı Manisa'da ağırlama fırsatı bulmuştuk. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşık 2 milyar 675 milyon liralık hizmetlerinin açılışlarını yaptık" diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeleri tek tek detaylarıyla birlikte anlatan Başkan Cengiz Ergün, Biyogaz ve Biyokütle Enerji Santrali, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, Otel ve AVM, MASKİ Genel Müdürlüğü'nce yapılan altyapı çalışmaları, Atıksu Arıtma Tesisleri, kırsal kalkınmanın sağlanması noktasında gerçekleştirilen desteklemeler, Gediz Kavşağı ve İmar Planları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün, Manisa'ya kazandırdıkları projelerle Türkiye'de ilkleri hayata geçirdiklerini ifade etti.

Grup Başkanvekili Erkan Akçay Ülke Gündemini Değerlendirdi

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay da programda söz aldı. Grup Başkanvekili Erkan Akçay, "Manisa İl Başkanlığımızın sizlere gerçekleştirdiği davet nedeniyle aranızdayız. Teşrifleriniz için de sizlere teşekkür ediyorum" dedi. Akçay, "Milliyetçi Hareket Partisi 53 yıllık Türk siyasi hayatının çok partili sistemi içerisinde Türkiye'nin en köklü siyasi partilerinden bir tanesidir. 53 yıldır liderliğiyle, Kurucu Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin önderliğinde kadrolarıyla, program ve politikalarıyla aziz Türk Milletine hizmet etmenin gayreti ve heyecanı içerisinde. Bu 53 yılın bilançosunu çıkardığımızda MHP'nin 53 yıl boyunca ilkeli, sorumlu, sorun çözen, çözüm üreten, inisiyatif alan politikalarıyla ülkemize çok önemli hizmetler yapmıştır" diye konuştu. Grup Başkanvekili Akçay, yaptığı konuşmada ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Toplantı, basın mensuplarının sorunlarının yanıtlanması ile son buldu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu