Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.09.2022 19:03

MHP TBMM Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Futbol Kulübü’ne ziyarette bulunarak yönetim, teknik heyet ve futbolcular ile bir araya geldi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi TBMM Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Futbol Kulübü’ne ziyarette bulundu. Akçay’a ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün eşlik ederken, MHP İl Başkanı Murat Öner, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Ülkü Ocakları Başkanı Nazmi Akçay, Manisa FK Yönetim Kurulu Başkanvekili Engin Anlı, Futbol Direktörü Levent Devrim, Teknik Direktör Levent Eriş ve Manisa FK yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Erkan Akçay’ı kapıda karşılayarak yeşil sahada Fikri Bayrıl Spor Tesisleri hakkında bilgiler verdi. Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Manisa FK Yönetimi’ne çiçek ve tatlı ikramında bulunurken, Manisa FK Yönetimi ise Erkan Akçay’a üzerinde ismi yazılı olan forma hediye etti.

Akçay, “Gurur duydum”

Tesisleri inceleyen Grup Başkanvekili Erkan Akçay’a, Başkan Cengiz Ergün ve yönetim kurulu üyeleri eşlik ederken, Başkan Ergün, tesislerin içinde yer alan birimler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. İncelemelerin ardından MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, tesis ile ilgili düşüncelerini aktarırken, “Bugün Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün ev sahipliğinde ve refakatinde Güzelyurt’taki Fikri Bayrıl Tesisleri’ni ziyaret ettik. Yönetici, teknik ekip ve görevli arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Büyük gurur duydum. Sadece Manisa için değil, Türkiye için değil, dünya standartlarında son derece gelişmiş hemen hemen bütün donatıların olduğu bir spor kompleksi var. Manisa Futbol Kulübümüzün, Manisa’daki spor faaliyetlerinin gelişimine, Manisa’da yaşayan binlerce gencimize çok uzun yıllar hizmet edecek bir tesise sahip olmak doğrusu gurur verdi. Bu tesisleri kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hem çok teşekkür ediyorum hem de tebrik ediyorum. Bütün Manisalı hemşerilerimizi Manisa Futbol Kulübü maçlarını izlemelerine davet ediyorum. Maçlarda hep birlikte takımımızı desteklemek, hep birlikte bu coşkuyu yaşamayı diliyorum. Hem futbol hem de basketbol takımı olarak Manisa Büyükşehir Belediyemiz çok gurur verici örnekleri ve başarıları gerçekleştiriyor. Hem futbol hem de basketbol izlemenin keyfini, zevkini ve sosyal birlikteliğine de bir örnek şekilde yaşıyoruz. Ben tekrar teşekkür ediyorum, bütün hocalarımıza, başkanımıza, değerli arkadaşlarımıza. İnşallah Manisa FK’nın da Süper Lige yakın olduğunu söylemek isterim” dedi.

5 Yıldızlı Bir Tesis Haline Getirdik

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Böylesine bir günde, sizleri bu tesiste ağırlamaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Mevcut tesisi gezerken 90’lı yıllarda farelerin içinde İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi’nin arkasında tek katlı binayı unutmayan bir kişi olarak, o günlerden bu günlere gelen, büyük bir değişim içindeyiz. Bu tesise huzur içinde yatsın rahmetli Fikri Bayrıl’ın adını verdik. Yaklaşık 2 ay önce bitirdiğimiz bu tesisi, Manisa Futbol Kulübü’nün profesyonel takımının kullandığı, zaman zamanda U19 gençlerimizin hizmet aldığı bir tesis haline getirdik. 5 yıldız ayarında, dört dörtlük bu tesisi, bütün spor sağlık merkeziyle, teknik donanımıyla, teknik analizleriyle profesyonel bir şekilde uzman kadroların çalıştığı bir birim haline getirmiş olmaktan mutlu olduğumuzu ifade edeyim. Sporda amaç nedir, spor arkadaşlık, kardeşlik, istişare, vücut sağlığı, gençleşmek, kendine olan özgüveni kazanmış yeni nesil gençliktir. Spor bu amaçla yapılıyor. Bugün Manisa Futbol Kulübü ve Belediyespor kulübü çatısı altında 5 binin üzerinde gencimizi, ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki gençlerimizi bu birimlerin içinde barındırarak onları daha iyi bir Türkiye gençliğine kazandırmayı, kendine olan özgüvenini kazanmış bireyler haline getirmeyi amaçlıyoruz. Sporun tek amacı bu. Bu anlamda bu memnuniyeti sahada ailelerimizden, velilerimizden, anne ve babalarımızdan alıyoruz. Onlara en iyi hizmeti sunmanın çabası içindeyiz. Bizi ne memnun ediyor bunları yaparken, yetiştirdiğimiz gençlerin dünya şampiyonu, Avrupa şampiyonu olması, futbol branşında da U16-U17-U19 milli takımlarına gönderdiğimiz futbolcu gençlerimizi Türk futboluna kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bunlar bizim için teşvik edici ve moral verici oluyor. Ben emeği geçen bütün yönetici arkadaşlarıma da teknik kadroya, bütün çalışanlarımıza, personellerimize, destek olan herkese şahsım ve Manisalılar adına teşekkür ediyorum. Onlara sahip çıkmak, kahve köşelerinden kurtarmak, onlara daha iyi bir gelecek sunabilmek için çalışıyoruz. Bugün bizleri ziyaret ettiğiniz için de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yapılan tesis gezisi ve inceleme sonunda MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa FK yönetimi ile birlikte takım üzerine fikir alışverişinde bulundu.

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu