Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.09.2022 13:41

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Manisa Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu Eurodesk Türkiye Temas Noktası, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Bisiklet Kulüp Derneği işbirliğinde Manisa Valiliği önünden başlayan, Atatürk Kent Park’ta biten bisiklet turu gerçekleştirildi.

 

Avrupa Komisyonu’nun 2002 yılından bu yana düzenlediği Avrupa Hareketlilik Haftası kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya ve desteklemeye yönlendiriyor. Bu yıl, Türkiye’de 204 farklı lokasyonda etkinlik düzenlenirken, Türkiye ile toplamda 41 ülkeden 2217 farklı şehir ve kasaba Avrupa Hareketlilik Haftası için kayıt yaptırdı. Bu kapsamda Manisa’da da bisiklet turu düzenlendi. Manisa Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu Eurodesk Türkiye Temas Noktası, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Bisiklet Kulüp Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen bisiklet turu öncesinde, bisiklet tutkunları Manisa Valiliği önünde toplandı. Etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Proje Uzmanı Kadir Alpözen de katılım sağladı. Manisa Valiliği önünden başlayan ve Atatürk Kent Park’ta biten bisiklet turu ile otomobilsiz hayata dikkat çekildi. 

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu