Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.07.2014 12:11

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri çerçevesinde Şehir Tiyatrosu’nun ‘Zeyno ve Denyo’ isimli ortaoyununu Salihlili vatandaşlarla buluşturdu. Salihli Gümüşçayı Kentsel Açık alanında sergilenen oyun büyük ilgi gördü.

Manisa’nın Büyükşehir Belediyesi olmasıyla birlikte, hizmet ağını il geneline yayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Ramazan Ayı etkinliklerini 17 ilçede gerçekleştirmeye devam ediyor. İl genelinde gezici Tır ile ‘İki Direk Bi Şamata’ ortaoyununun sahnelenmesinin ardından şimdi de ‘Zeyno ve Denyo’ adlı ortaoyununu Salihlili vatandaşlarla buluşturdu. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Halk Eğitim Müdürü Ergun Aksoy, Büyükşehir Belediyesi Gıda Bankası Sorumlusu Emin Keçeci ve çok sayıda Salihlilinin izlediği oyun öncesinde Bartu Kaan Şensoy seyircilerin arasından seçim yaparak, dans ve sandalye yarışması düzenledi. Düzenlenen mini yarışmalarda birinci olan seyircilere üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün resim ve imzasının bulunduğu tişört hediye edildi. Daha sonra ‘Zeyno ve Denyo’ adlı ortaoyunu başladı.

Salihlili tiyatro severlerden oyuna tam not
Müzikal tarzda ilerleyen tek perdelik oyun, Salihlili tiyatro severleri kahkahaya boğdu. Kahveci Satılmış’ın kızını evlendirme kararı alması üzerine Satılmış Bey’de gönlü olan Katina Hanım’ın Zeyno için damat arayışlarına başlaması ve bununla birlikte ortaya çıkan muhteşem komedinin anlatıldığı oyun, Salihlili vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Oyunun sonunda sahneye davet edilen Büyükşehir Belediyesi Halk Eğitim Müdürü Ergun Aksoy ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, tüm oyuncuları ve yönetmen Tayfun Şengöz’ü tebrik etti. Kayda, “Salihli büyük bir değişim yaşıyor. Bugün de bu güzel etkinlikte bir daha gördük. Bu değişimin mimarlarından Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz” dedi. Büyükşehir Belediyesi Halk Eğitim Müdürü Ergun Aksoy da, “Salihli’ye umarız eğlenceli bir gece yaşatmışızdır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün selamlarını getirdik. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi. Ardından Salihlili vatandaşların alkışları eşliğinde sahne selamı verildi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu