07.11.2022 16:36

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde muhtelif caddelerde başlattığı sıcak asfalt çalışmalarına gece-gündüz devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında zaman içerisinde yıpranan yollar sıcak asfaltla yenileniyor.

Şehrin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde ihtiyaç duyulan caddelerde başlattığı sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerin gece-gündüz aralıksız sürdürdüğü çalışmalar doğrultusunda kent merkezinde bulunan muhtelif caddelerde sıcak asfalt uygulaması gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı'nın çalışmaları özveriyle sürdürdüğünü belirten Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa'da Büyükşehir sınırlarında yaklaşık 6 bin kilometre yol ağının bulunduğunu belirterek, 2014 yılından bugüne kadar yaklaşık 5 bin 500 kilometre asfalt çalışması yapıldığını söyledi. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, "Mesai mefhumu gözetmeksizin etkili bir çalışma yürüten ekiplerimiz, kent merkezinde bulunan ve zaman içerisinde yıpranan muhtelif noktalarda sıcak asfalt çalışmalarını başlattı. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Manisalılara en iyi hizmeti ulaştırmak için tüm birimlerimizle çalışmayı sürdüreceğiz. Sıcak asfalt çalışmalarımız da ihtiyaç duyulan bölgelerde devam edecek” dedi.