08.11.2022 14:21

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü kapsamında Türk Kızılayı Manisa Kadın Teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Kadın Gözünden Manisa’ konulu toplantıya katıldı.

8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’nde Türk Kızılayı Manisa Şube Başkanlığı’nda ‘Kadın Gözünden Manisa’ isimli toplantı düzenlendi. Türk Kızılayı Manisa Kadın Teşkilatı tarafından organize edilen toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, Kent Konseyi Şube Müdürü Kadir Evkaya, Türk Kızılayı Manisa Şubesi İl Kadın Teşkilatı Başkanı Yonca Öztaş, Şehzadeler Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü Şefi Saniye Kulalı, İletişim Uzmanı Yasemin Kırış, Mimar Nihal Kıyak Özbay, Şehir Plancısı Sevtap Gürtoprak, Türk Kızılayı Manisa Şubesi İl Kadın Teşkilatı Üyeleri Nergis Gürgen, Nursemin Tuskan, Tuğba Özyılmaz, Dilek Engindere, Merve Önsoy, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Tuğba Yılmaz katılım sağladı. Toplantıda, Kent Konseyi Kadın Meclisi Manisa Fotoğraf Derneği işbirliği ile fotoğraflanan Manisa’da şehircilik konusunda neler yapılabileceğine ilişkin değerlendirmeler yapıldı. Toplantıda konuşan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak kurumlar arası işbirliğine önem verdiklerini belirtti. Aslan, kanun ve yönetmeliklerin izin verdiği ölçüde hedeflenen proje için destek olabileceklerini söyledi.