Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.11.2022 18:54

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde şehrin güzelliğine güzellik katan prestij cadde yatırımlarına Manisa merkezde yenilerini ekleyecek. Bu kapsamda, çalışmalar ilk olarak Avni Gemicioğlu Caddesi ile bu hafta başlayacak. Üstyapı yatırımından önce sorunsuz bir altyapı için caddede MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından içme suyu hattı yenilenecek ve yağmur suyu hattı döşenecek.

 

İl genelinde şehrin çehresini değiştiren yatırımlar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa merkezde prestij cadde yatırımlarına yenilerini ekliyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, Meclis kürsüsünde yapılacak olan prestij cadde çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. İlk olarak MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Avni Gemicioğlu Caddesi’nde 1150 metre içme suyu, 585 metre de yağmur suyu hattı döşeme çalışması yapılacak olan iş kapsamında detayları paylaşan Palabıyık, “Saruhanlı, Gördes ve Gölmarmara ilçelerimizde 94 milyon TL yatırım bedeli ile başlattığımız prestij cadde düzenlemelerine Manisa merkez Avni Gemicioğlu Caddesi ile devam edeceğiz. İhalemizi yaptık. Yaklaşık 3 milyonluk altyapı çalışmamıza, hayırlısıyla bu hafta yani Cumartesi günü ilk kazmayı vuracağız” ifadelerini kullandı.

 

Avni Gemicioğlu’nda ilk kazma Cumartesi günü vurulacak

Açıklamalarında diğer prestij cadde düzenlemesi yapılacak noktaları da söyleyen Palabıyık, “Şehzadeler Belediyemiz işbirliği ile ayrıca Alçıtepe ve Erler Caddesi, İbrahim Gökçen, Çarşı ve Atatürk Bulvarları, PTT ve Çevresinde yapacağımız prestij cadde düzenlemeleri için de hazırlıklarımız sürüyor. Sağlıklı altyapı ile gecesi ayrı gündüzü ayrı güzel bir kent inşa etmek için yaptığımız yatırımlara sürekli yenilerini ekliyoruz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu