08.11.2022 19:09

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, Kasım ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı öncesinde, şehitlerimizi ve yaşamını yitiren vatandaşlarımızı andı.

Başkanvekili Palabıyık, “Sözlerime başlarken ülkemizin bölünmez bütünlüğü için görev yaparken şehit düşen kahraman evlatlarımız Alim Nar, Faim Bozkurt, Lokman Akçağlayan, Halil Yıldız, Fırat Güner, İsmail Esmer ve Mustafa Öztürk’ü rahmetle anıyorum. Kardeşi Mustafa Karadeniz’i kaybeden Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz’e, annesi Ümmügülsüm Çerçi’yi ebediyete uğurlayan Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çerçi’ye ve annesi Fadime Akkoç’u Hakk’a teslim eden Selendi Belediye Başkan Yardımcımız Aşkın Akkoç’a bir kez daha başsağlığı ve sabır dileklerimi sunuyorum. Ayrıca Saruhanlı'mıza Belediye Başkanı olarak 10 yıl boyunca değerli hizmetler vermiş, 2014 yılında da Milliyetçi Hareket Partimizden Belediye Başkanı adayı olan kıymetli büyüğümüz Serdar Yaralı’ya da bir kez daha yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Rabbim, geride kalanlara sağlıklı ve uzun ömürler versin” dedi.

İzmir ve Ağrı’ya Geçmiş Olsun

Başkanvekili Palabıyık, konuşmasında depremle sarsılan İzmir ve elim trafik kazası yaşayan Ağrı’yı da unutmadı. Palabıyık, “4 Kasım gecesi komşumuz İzmir'de meydana gelen ve Manisa'mızla birlikte çevre illerden de hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yüce Allah beterinden korusun. Dün de Ağrı'nın Tutak ilçesinde meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz” dedi.