Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.11.2022 08:50

Manisa Büyükşehir Belediyesi, üreticilerin ellerindeki koyun ve keçi sürülerine, yüksek vasıflı erkek damızlıkların katılımları sağlanarak verimliliğin arttırılması amacıyla hayata geçirdiği ‘Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliğinde Sürü İyileştirme Projesi’ kapsamında üreticiye hibe destekli sunacağı koçların seçimi için Bursa Karacabey TİGEM ve Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü’nde incelemelerde bulundu.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğiyle geçtiğimiz yıl başlattığı ‘Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliğinde Sürü İyileştirme Projesi’ kapsamında, 2023 yılı Şubat-Mart aylarında dağıtılması planlanan 500 damızlık koç için çalışmalarını sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesinin yüzde 75’lik hibe desteğiyle üreticiyi destekleyeceği proje kapsamında dağıtımı yapılacak olan damızlık hayvanların seçimi, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Şadan Aslay ve teknik ekibi, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Ali Gök ve teknik ekibi ile Bursa Karacabey TİGEM ve Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü’nü ziyaret etti. Seçimi yapılacak olan damızlık koçların, projeye dahil olan yetiştiricilere proje kapsamında ulaştırılacağı belirtildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu