Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.11.2022 09:53

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete göç edişinin 84’üncü yıldönümünde, tüm Türkiye’de olduğu gibi Manisa’da da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi personelleri de saatler 09.05’i gösterdiğinde Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda Saygı Duruşunda bulundu.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi personelleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihal edişinin 84’üncü yıldönümünde Ata’mıza saygısını bir kez daha gösterdi. Saatler 09.05’i gösterdiğinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Manisa’da da hayat 1 dakikalığına durdu. Manisa Büyükşehir Belediyesi personelleri Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda Saygı Duruşunda bulundu. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla Büyükşehir Belediyesi önündeki Atatürk’ü Anma programı noktalandı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu