Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.09.2011 12:13

MANİSA Belediyesi’nin başlatmış olduğu kent içi toplu ulaşımın yeniden yapılandırılması çalışması kapsamında, denetimli minibüs ve halk otobüsü sürücülerine eğitim verildi. Yaklaşık 2,5 ay sürecek olan seminere 530 sürücünün katılacağı, seminere katılmayan sürücülerin toplu ulaşım araç şoförlüğü yapamayacağı belirtildi.

Manisa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kent İçi Toplu Ulaşım Araç Sürücüleri Eğitim Semineri’, Belediye Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Seminerin konuşmacılıklarını Manisa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mümin Deniz, Trafik Tescil Şube Müdürlüğü Trafik Emniyet Amiri Ali Hikmet Yılmaz, Psikolog Özge Kutay ve Trafik Zabıtası Amiri Kurtuluş Yaşayancan yaptı. Seminerin açış konuşmasını yapan Manisa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mümin Deniz, “Manisa Belediyesi’nin başlatmış olduğu kent içi toplu ulaşımın yeniden yapılandırılması çerçevesinde ilk adım olarak denetimli minibüs ve özel halk otobüsleri araç sahipleri ve sürücülerine eğitim başlattık” dedi.

530 Sürücü Eğitilecek

Eğitim seminerinin 2,5 ay süreceğini ve her hafta Salı günü seminerlerin devam edeceğini kaydeden Deniz, “Seminerimize 530 sürücü katılacak olup, katılmayan sürücüler toplu ulaşım araçlarında şoförlük yapamayacaklar” dedi. Konuşmanın ardından Trafik Tescil Şube Müdürlüğü Trafik Emniyet Amiri Ali Hikmet Yılmaz, toplu ulaşım araç sahipleri ve sürücülere 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu ve bağlı yönetmeliklerle ilgili bilgi verdi. Yılmaz’ın ardından Psikolog Özge Kutay da, toplu ulaşım araç sahipleri ve sürücülerinin yolcularla olan ilişkilerinde daha ölçülü ve saygıda kusur etmeden kamu hizmeti verdiğinin bilinci içerisinde müşteri memnuniyetinin sağlanmasında dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili eğitim verdi. Trafik Zabıtası Amiri Kurtuluş Yaşayancan ise, toplu ulaşım araç sahipleri ve sürücülerinin Manisa Belediyesi Toplu Ulaşım Hizmet Yönetmeliği’nde belirtilen ve uyulması gereken kurallar ile cezai işlemlerle ilgili bilgi verdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu