Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.02.2023 14:29

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz başkanlığında Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde 7,7 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerde yoğun şekilde hissedilen deprem bölgesine, ilimizden gönderilecek ekipler ve yardımlara ilişkin toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.

 

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in başkalığında gerçekleştirilen toplantıya; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Tugay Komutanı Tuğgeneral Sebahattin Kalkan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Vali Yardımcıları Mesut Eser ve Mustafa Yıldız, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu ve Metin Memiş ile kurum yetkilileri katıldı.

 

Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinde (GAMER) düzenlenen toplantıda deprem bölgesinde yapılan çalışmaları yakından takip eden Manisa Valisi Karadeniz, Kahramanmaraş’ta yaşanan ve çevre illerde hissedilen depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerini iletti. Tüm ülkenin birlik ve beraberlik içerisinde depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olduğunu da ifade eden Vali Karadeniz, bölgede ihtiyaç duyulan malzeme, ekipler ve yardımlara ilişkin yetkililerle istişarede bulundu.

 

Toplantıda, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi olan ve çevre illerden hissedilen deprem sonrası Manisa İl AFAD Müdürlüğünden; 1 İl Müdürü, 1 Şoför, 1 Şube Müdürü, 2 Mühendisin Kahramanmaraş İline hareket ettiğini Ayrıca Manisa İl AFAD Müdürlüğünden; 13 Arama Kurtarma Teknisyeni, 4 araç, İl Sağlık Müdürlüğünden; 3 Ambulans, 2 UMKE Aracı, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığından; 14 Personel, 3 Araç, AKUT Arama Kurtarma Derneğinden; 14 Gönüllü, 2 Araç, ANDA Derneğinden 10 Kişi, 2 Aracın Osmaniye İline gitmek üzere bu sabah 07:00 itibariyle yola çıktığı, bununla birlikte İl Sağlık Müdürlüğünden 3 ambulansın deprem bölgesine hareket etmek üzere hazırlandığını belirtti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu