06.09.2011 12:15

TÜRKİYE Ümit Milli Takımı bugün Manisa 19 Mayıs Stadı’nda İrlanda ile oynayacağı maçın son hazırlığını Uncubozköy Halil Onultmak Tesisleri’nde yaptı. Milli takımı tesislerde ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirten Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, “Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Raşit Çetiner ile birlikte Antrenör Abdullah Ercan tesislerimizi çok beğendi. Burada kendilerini ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduk. İrlanda maçında başarılar diliyoruz” dedi.

Manisa Belediyespor Halil Onultmak Tesisleri, Ümit Milli Takıma ev sahipliği yaptı. İrlanda ile oynayacakları maçın son hazırlığını belediyespor tesislerinde gerçekleştiren millilerimiz taktik çalışırken, antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Antrenmandan önce Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Raşit Çetiner ile birlikte Antrenör Abdullah Ercan’ın tesisleri gezdiğini belirten Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, “Tesislerimizi çok beğendiler. Tesislerimizin profesyonel takımlarda olmadığını söylediler. Buda bizi gururlandırdı” dedi. Teknik Direktör Çetiner’in tesisleri beğenmesi nedeniyle antrenman programını değiştirerek Halil Onultmak Tesisleri’ne aldığını belirten Ergün, “Ümitlerimizi burada ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Umarım uğurlu geliriz ve İrlanda’yı farklı geçerler” diye konuştu. Gurupta lider olduklarını hatırlatan Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Raşit Çetiner’de İrlanda’yı yenmek istediklerini söyledi. Ev sahibi olmanın avantajını da kullanacaklarını belirten Çetiner, Manisalıları ümitlere destek olmaya çağırdı.