Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.05.2023 15:59

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi arasında yapılan protokol kapsamında prestij cadde haline dönüşecek olan Alçıtepe Caddesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, son durumu hakkında bilgi aldı. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki yatırımlarına ve hizmetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Caddelerin, prestij cadde haline dönüşmesi için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için çaba harcıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Öztozlu, prestij cadde çalışmalarının devam ettiği Şehzadeler ilçesi Alçıtepe Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Ali Öztozlu’ya incelemesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ve Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürü Halil Şentürk eşlik ederek, bilgilendirmede bulundu. 
“Çalışmalar tamamlanma noktasına geldi” 
Devam eden ve çalışmaların bitme aşamasına geldiği Alçıtepe Caddesi’ndeki son durum hakkında bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik tarafından imzalanan protokol gereği, Şehzadeler ilçesinde bazı caddelerde prestij cadde çalışmalarına başlamıştık. Avni Gemicioğlu Caddesi’nde bu çalışmayı tamamlamıştık. Şimdi de Erler ve Alçıtepe Caddesi’ndeyiz, burada MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmaları tamamlandı. Altyapı çalışmalarının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak kaldırım, yol ve aydınlatma çalışmalarına başladık. Erler Caddesi’nde komple çalışmalarımızı tamamlamıştık, Alçıtepe Caddesi’nde de çalışmalar tamamlanmak üzere. Burada öncelikle kaldırımlarımızı yapıyoruz. Aydınlatmalarımızın montajını yapıyoruz, sonrasında da Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından asfalt çalışmalarına başlanacak. Şehzadeler ilçemize bu iki caddenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Muhtarlardan teşekkür geldi
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerinde yapılan çalışmaları değerlendiren Akıncılar Mahallesi Muhtarı Haydar Güreç ve Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Sinan Bilgin, yapılan çalışmalar için teşekkürlerini iletti. Yapılan çalışmalarla ilgili olarak Akıncılar Mahallesi Muhtarı Haydar Güreç, “Bu çalışmalardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik olmak üzere ikisine de teşekkürlerimizi sunuyorum. Yapılan çalışmaların mahallenin tamamına yapılmasını bekliyoruz. Yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Sinan Bilgin ise yapılan çalışmalarla ilgili olarak, “Erler Caddesi ve Alçıtepe Caddesi ile Yeşiltepe Caddesi’nde yapılan çalışmalar için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile tüm çalışanlara hem mahallem hem de kendim adına teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Çok güzel bir çalışma oldu. Mahalle sakinlerinden iyi tepkiler alıyoruz. Çalışmalar tamamlanınca çok daha güzel olacaktır” dedi. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu