Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.05.2023 14:45

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesinde şehadetlerinin yıldönümü dolayısıyla Nezir Pirnarcı, Mustafa Sonkaya, Serbülent Kaya, Hamza Dede, Bülent Yenihatay ve Şevket Kolonkaya adına mevlit okutarak, pilav hayrında bulundu. Geniş katılımla gerçekleşen anma töreni nedeniyle şehit aileleri ve yakınları, Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

 

Manisalı şehitlerimizi anmak için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde başlatılan şehit mevlidi ve pilav hayrı, Saruhanlı ilçesinde devam etti. Aziz şehitlerimiz Nezir Pirnarcı, Mustafa Sonkaya, Serbülent Kaya, Hamza Dede, Bülent Yenihatay ve Şevket Kolonkaya’nın hayır duaları ile anıldığı programa, Saruhanlı Kaymakamı Murat Açar, Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Aydoğan İra, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Peker, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Aykut Kurban, İlçe Müftüsü İsa Solmaz, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ekrem Çilli, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Serdar Özgedik ve şehit aileleri, yakınları ile mahalle muhtarları katıldı. Şehitlerimiz adına Kuran-ı Kerim okunmasının ardından pilav hayrı gerçekleştirildi. Programın son bölümünde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve içerisinde Yasin-i Şerif ile Türk Bayrağı bulunan hediyeler, protokol üyeleri tarafından şehit ailelerine takdim edildi. Şehit aileleri ve yakınları, evlatlarını unutmayan ve anma programı gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederken, Mezarlıklar Dairesi Başkanı Aydoğan İra da, ailelerle yakından ilgilenerek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu