Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
30.05.2023 20:35

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü 2023 Yılı 1’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Ergün, gündem maddelerine geçmeden önce yaptığı açıklamada,  “2 bin TL’yi aşmayan 2.510 adet icra dosyasından feragat etme kararı aldık. Vatandaşlarımızın toplamda 4 milyon 269 bin 788 liralık borcunu siliyoruz. Hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü 2023 Yılı 1’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis maddelerinin görüşülmesinden önce konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, icra dosyası olan vatandaşların ilgili kanun gereği borçlarının silindiğinin müjdesini verdi. Başkan Ergün konuşmasında, “2022 yılı Kasım ayında Resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7420 sayılı Kanunun geçici 2’nci maddesi kapsamında küçük tutarlı icra alacaklarının sonlandırılması ve değersiz alacak hükmünde sayılabilmesi için geçtiğimiz hafta yaptığımız yönetim kurulunda bu kanun maddesi kapsamında 2 bin TL’yi aşmayan 2 bin 510 adet icra dosyasından feragat etme kararı aldık. Bu çerçevede, gecikme faizi, icra masrafları ve vekalet ücretlerinden oluşan vatandaşlarımızın toplamda 4 milyon 269 bin liralık borcunu siliyoruz. Bu kararımız, hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu