Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.06.2023 14:55

Şehrim Benim Evim Manisa Projesi kapsamında düzenlenen bilgi yarışması il finali gerçekleştirildi. 7. sınıflar arasında yapılan bilgi yarışması finalini Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan da takip etti. 

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ve öğrencilerin Manisa’nın tarihi ve kültürü hakkında daha fazla bilgi edinmelerini sağlanması hedeflenen ‘Şehrim Benim Evim Manisa’ projesi kapsamında bilgi yarışması il finali Saruhan Otel’de gerçekleştirildi. Programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa Büyükşehir Belediyesi MASMEK Kurs Planlama Sorumlusu Ahmet Kaplan, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, projenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, öğrencilere başarılar diledi. 7. sınıflar arasında gerçekleştirilen bilgi yarışması il finalinde 4 okul yer aldı. Bilgi yarışmasında Kula Fatih Ortaokulu, Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül Ortaokulu, Salihli Şahin Şen İmam Hatip Ortaokulu ve Şehzadeler Şehitler Ortaokulu öğrencileri yarışmada ilk sırayı elde etmek için mücadele etti. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu