Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.06.2023 15:45

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Gölmarmara ilçesinde Ozanca Mahallesinin yolu asfalt atımına hazır hale getirildi. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, asfalt öncesi zemin çalışmaları tamamlanan mahalleyi ziyaret etti. Ozanca Muhtarı Gürsel Tan da, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Öztozlu’ya çiçek takdiminde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılı asfalt sezonu kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Gölmarmara Muhtarlık İşleri Müdürü Kağan Tunçelli ile birlikte zemin düzenleme işlemleri tamamlanan ve asfalt atımına hazır hale gelen Ozanca Mahallesini ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi heyetini Ozanca Mahalle Muhtarı Gürsel Tan, Değnekler Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Çetindur, Kayaaltı Mahalle Muhtarı Nevzat Başaran ve Tiyenli Mahalle Muhtarı Osman Gürtekin mahalle meydanında karşıladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, muhtarlarla yaptığı görüşmede 2023 yılı asfalt sezonu planlamaları hakkında bilgiler verdi. Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün mahalle ziyareti sırasında Ozancalı vatandaşların talep ettiği dev Türk Bayrağı ve bayrak direğinin montajının da kısa süre içerisinde yapılacağını söyledi. 

Muhtarlar Teşekkürlerini Dile Getirdi 
Ozanca Mahalle Muhtarı Gürsel Tan, “Cengiz Ergün Başkanıma ve MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay beye teşekkür ediyorum, mahallemize yapılan hizmetler çok güzel. Su, kanalizasyon çalışmaları yapıldı, yol çalışmaları devam ediyor. Köyden mahalleye döndüğümüzden beri istediğimiz her hizmeti alıyoruz. Büyükşehir’in kapıları bizlere her zaman açık. Hiçbir eksiğimiz yok. Her zaman desteğimiz Başkanımızın arkasında o da hizmetleri bize veriyor, Allah razı olsun”. 

Değnekler Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Çetindur, “Şu anda mahallemizde altyapı çalışmaları yapılmakta, yol çalışması da devam ediyor. Başta Cengiz Başkanımız olmak üzere, tüm daire amirlerimize teşekkür ederim”.

Kayaaltı Mahalle Muhtarı Nevzat Başaran, “Mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Çok memnunuz”. 

Tiyenli Mahalle Muhtarı Osman Gürtekin, “Mahallemize beton asfalt çalışmaları geçtiğimiz yıllarda yapıldı, teşekkür ediyoruz”. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu