16.09.2011 19:11

MANİSA, Afyon, Kütahya ve Uşak illerinin oluşturduğu Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Yönetim Kurulu toplantısına, Manisa ev sahipliği yaptı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katıldığı toplantıda, önümüzdeki dönemlerde açıklanacak olan mali destek programları ve teknik destek programları ile ilgili konuları görüşüldü.

ZEKA Eylül ayı toplantısı, Manisa Oreko Otel’de gerçekleştirildi. Manisa’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Uşak Valisi Özdemir Çakacak başkanlık etti. Toplantıya Çakacak’ın yanı sıra Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Uşak, Kütahya, Manisa İl Genel Meclisi Başkanları, Afyon ve Uşak Belediye Başkanları katıldı. ZEKA toplantısına ilk kez katılan Vali Halil İbrahim Daşöz, toplantının açılış konuşmasında, ZEKA’nın yapmış olduğu çalışmaları inceleme fırsatı bulduğunu belirterek, yapılan çalışmalara destek verdiğini söyledi. Toplantının başkanlığını yapan Uşak Valisi Özdemir Çakacak, toplantının yapılmasındaki amacın 2 adet mali destek ve bir adet teknik destek programının açıklanması öncesinde yapılacak olan değerlendirme toplantısı olduğunu söyledi. Toplantı sonunda Uşak Valisi Özdemir Çakacak, toplantının bir değerlendirmesini yaparak, alınan kararları kamuoyu ile paylaştı.