Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.09.2011 17:08

ÜLKE genelinde başlayan 2011-2012 eğitim-öğretim yılı, Manisa’da da 251 bin öğrencinin ders başı yapmasıyla başladı. İlköğretim Haftası olması nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk töreni ve Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu ek binası açılış töreni gerçekleştirildi. Törenlere, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı.

Manisa’da 2011-2012 eğitim-öğretim yılı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Çelenk sunumunun ardından Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu’nun ek binasının açılış töreni gerçekleştirildi. Törene Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Aziz Ersoy, İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Törende bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdür Vekili Aziz Ersoy, 2011-2012 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, öğrencilere başarılar diledi. Ersoy, toplam 251 bin 300 öğrencinin ders başı yapacağını söyledi. Ersoy, geçen hafta 20 bine yakın ana sınıfı ve 21 bine yakın ilköğretim 1. sınıf öğrencisinin uyum programı kapsamında okula başladığını da hatırlattı. Ersoy’un ardından Vali Halil İbrahim Daşöz de bir konuşma yaparak, “Çocuklarımız bu ülkenin geleceğini oluşturuyor. Bu çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirirsek, onları bilgi ve donanım itibariyle ne kadar güçlü hale getirirsek ve en önemlisi özgüvenlerini aşılarsak, onların sadece okul başarıları değil, hayat başarıları da o kadar fazla olacaktır. Bana göre gerçek başarı; başarı ve mutluluğun birlikte yakalanmasıyla elde edilebilir” dedi. Konuşmaların ardından Manisa Belediyesi’nin arsa tahsisi ve Özel İdare kaynaklarıyla yapılan 24 derslikli Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu’nun ek binasının açılışını öğrencilerle birlikte yapan protokol üyeleri, sınıfları dolaştı, öğrencilere kitap hediye etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu