Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.09.2011 17:19

YENİ eğitim öğretim sezonunun açılışı nedeniyle Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Ayşen Oğuz, öğrencilerle birlikte Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil’i ziyaret etti. Oğuz, Manisa Belediyesi’ne okullarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil, 2011-2012 eğitim-öğretim sezonunun açılışı nedeniyle Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Ayşen Oğuz ile birlikte öğrencilerini makamında kabul etti. Manisa Belediyesi’nin okul ve çevresinde yaptığı hizmetler nedeniyle okullarının çehresini değiştirdiğini ifade eden Oğuz, “Her isteğimizi geri çevirmeyen Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve sizlere teşekkür ediyoruz. Yaptığımız hizmetler sayesinde okulumuz daha da güzelleşti. Bu hizmetlerin yeni eğitim sezonunda da devam etmesini temenni ediyoruz” dedi. Ziyaretlerinden dolayı Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Oğuz ve öğrencilere teşekkür eden Belediye Başkanvekili Azmi Açıkdil ise, “Yeni eğitim sezonunda öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Manisa için başarı dolu bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmesi amacıyla Manisa Belediyesi olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hazırız” dedi. Ziyaretin sonunda Başkan Vekili Açıkdil, Okul Müdürü Oğuz ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu