25.09.2014 16:26

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Turist Ömer’ adlı çocuk oyununu sergiledi. Turist Ömer’in dünyada kalan son üzüm salkımını hazine avcılarının ele geçirmesini engellemek için verdiği çetin mücadeleleri anlatan oyunu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da izledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, üzümün çocukların zihinsel gelişimine olan faydalarını anlatmak için hazırladığı ‘Turist Ömer’ adlı tiyatro oyununu sergiledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda sahnelenen oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı ve okullardan katılan çok sayıda öğrenci izledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’ndan Kaan Şensoy’un yazıp yönettiği oyunda, dünya üzerinde kalan son üzüm salkımının saklı olduğu yeri gösteren haritaya sahip olan Papatya ile Turist Ömer’in hırsızlara karşı verdikleri mücadele eğlenceli bir dille anlatılıyor.

Çocuklara Kuru Üzüm

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda sergilenen Turist Ömer çocuk oyunundan sonra Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı, oyuna katılan öğrencilere ve velilere kuru üzüm dağıttı ve üzümün zihinsel gelişime olan etkilerinden bahsetti.