Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.09.2011 17:01

MANİSA Belediye Meclisi tarafından alınan kent içi toplu ulaşımda dönüşüm kararının ardından Belediye Encümeni’nce kurulan ve 3 Meclis Üyesi, 1 Ulaşım Hizmetleri Müdürü, 2 Şoförler Odası Başkanı ve Yardımcısı, 2 Özel Halk Otobüsü Temsilcisi, 5 Minibüs hattı temsilcisinden oluşan komisyon, Kayseri, Sivas ve Isparta illeri gezisinde çıkardıkları raporu Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e sundu.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, halk otobüsü temsilcileri ve dolmuş şoförlerini Belediye Encümen Salonu’nda ağırladı. Belediye Encümeni’nce kurulan toplu ulaşımda dönüşüm komisyonunun Kayseri, Isparta ve Sivas illerinde toplu ulaşımla ilgili incelemeleri sonucu hazırladıkları rapor, Başkan Ergün’e sunuldu. Toplantıya Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Belediye Meclis Üyeleri Ali Aktaş, Hüseyin Köroğlu, Engin Sinaner, Manisa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mümin Deniz, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf Enli, halk otobüsü ve minibüs sürücüleri ile hat sahipleri katıldı. Toplantıda söz alan Şoförler Odası Başkanı Yusuf Enli, kendileriyle birlikte Kayseri, Sivas ve Isparta illerini gezen Belediye Meclis üyeleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mümin Deniz’e teşekkür etti.

Görüş Alışverişi Devam Edecek

Manisa’da 2012 yılında hayata geçirmeyi planladıkları kent içi toplu ulaşımda dönüşüm uygulamasında kurulan komisyonun, konu ile ilgili büyükşehirlere yaptığı gezinin ardından hazırladıkları raporun sunulması ile ilgili ilk toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, toplantıların pozitif sonuç alınıncaya kadar, karşılıklı görüş alışverişlerinin devam edeceğini ifade etti. Manisa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mümin Deniz de, Kayseri, Sivas ve Isparta illerindeki toplu ulaşım sistemleri ile ilgili hazırladıkları dosyayı Başkan Ergün’e teslim etti. Toplantıda ayrıca Manisa’daki mevcut toplu ulaşımdaki sistem ile dönüşüm sonrası sistemin karşılaştırması yapıldı, olumlu ve olumsuz sonuçları masaya yatırıldı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu