Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.09.2011 16:10

MANİSA Belediyesi, kent merkezindeki asfaltlama çalışmalarına, Topçu Asım Mahallesi ile devam etti. Başlatılan çalışma ile mahallenin ihtiyaç duyulan tüm cadde ve sokaklarında asfaltlama yapılacağı belirtildi. Manisa’da asfaltlama çalışmalarını bölge bölge yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Topçu Asım Mahallesi’nin kaldırım ve yağmur suyu drenajı çalışmalarının tamamlandığını asfaltını da tamamlayarak, mahalledeki çalışmalarını noktalayacaklarını ifade etti.

Manisa Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü asfalt ekipleri, Topçu Asım Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını başlattı. Altyapı başta olmak üzere, kaldırım ve yağmur suyu drenaj çalışmaları tamamlanan mahallede, hafta başına kadar asfaltlama çalışmalarının da tamamlanacağı ve mahalledeki çalışmaların noktalanacağı belirtildi. Manisa Belediyesi olarak, kentteki hizmetleri eksiksiz olarak yerine getirmeyi kendilerine görev bildiklerini söyleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Topçu Asım Mahallesi’nin kaldırım ve yağmur suyu drenajı çalışmalarının ardından asfaltlamasına başladık. Mahallenin asfalt ihtiyacı olan tüm cadde ve sokaklarını asfaltlayacağız. Hafta başına kadar asfalt çalışmamızı da tamamlayarak, buradaki çalışmalarımızı noktalayacağız” dedi.

İhtiyaç Duyulan Tüm Noktalar Asfaltlanacak

Manisa’da asfaltlama çalışmalarını bölge bölge yürüttüklerini de sözlerine ekleyen Başkan Ergün, Karaköy bölgesine de Topçu Asım Mahallesi ile başladıklarını kaydetti. Manisa Belediyesi’nce yürütülen kaldırım, bordür, yağmur suyu drenajı gibi çalışmaları tamamlamadan asfalt çalışmasına başlamadıklarını belirten Ergün, “Hedeflediğimiz 200 bin tonun üzerindeki asfaltı, kentimizde ihtiyaç duyulan tüm noktalarda yapacağız. Ancak diğer düzenleme işlerimiz bitmeden asfaltlama yapmıyoruz. Ben vatandaşlarımızdan biraz sabır göstermelerini istiyorum. Kısa sürede tüm eksiklikler giderilecek. Yaşanan toz sıkıntısı bitecek” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu