Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.09.2011 15:51

MANİSA Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ekim ayı oyun programını açıkladı. ‘Avanta Para’ adlı komedi, ‘Salak Oğlum’ adlı ortaoyunu ve ‘Don Kişot’ adlı çocuk oyunuyla Manisalı sanatseverlerin karşısına çıkacak oyuncuların, hazırlıklarını tamamladığı belirtildi.

Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ekim ayında Manisalıları yine güldürecek. Ekim ayı programında bir ortaoyunu, bir komedi ve bir çocuk oyununa yer verecek olan Şehir Tiyatrosu’nun, hazırlıklarını tamamladığı ve etkinlik takvimini beklemeye koyulduğu belirtildi. Oyunlar ile ilgili bilgi veren Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, “Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün sanata verdiği, bizlere verdiği önemin farkındayız. Bu kapsamda halkımıza güzel dakikalar yaşatmak, sanata ve eğlenmeye doyurmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekim ayında da yine Manisalı sanatseverlerimizi çok güldüreceğiz” dedi.

Çocuklarımızı da Unutmadık

‘Avanta Para’ adlı komedi ve ‘Salak Oğlum’ adlı orta oyunuyla Manisalıların karşısına çıkacaklarını belirten Şengöz, “Avanta Para’ adlı oyunumuzu Ekim ayında her Cuma ve Cumartesi günleri, ‘Salak Oğlum’ adlı oyunumuzu da 7-14 Ekim tarihlerinde sahneleyeceğiz. Tabi çocuklarımızı da unutmuş değiliz. Onlar için de çok güzel bir oyun hazırladık. Miguel de Cervantes’in ‘Don Kişot’unu onlar için sahneleyeceğiz. Bu oyunumuz da 9, 16, 23, 30 Ekim Pazar günleri çocuklarımız için sergilenecek. Tüm Manisalıları tiyatromuza, oyunlarımızı izlemeye davet ediyorum” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu