Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.09.2011 17:35

GEDİZ Havzası İlleri Çevre Koruma Hizmet Birliği 2011 yılı Eylül ayı toplantısı Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.

Manisa, İzmir, Uşak ve Kütahya illerini kapsayan Gediz Havzası İlleri Çevre Koruma Hizmet Birliği'nin, Eylül ayı toplantısı Manisa İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıya Vali Halil İbrahim Daşöz, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, DSİ 2. Bölge Müdürü Mustafa Altundal ile birlikte Gediz Havzası üzerinde yer alan ilçe, belde belediye başkanları ve Çevre Orman İl Müdürlüğü'nden proje üzerinde çalışan yetkililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Daşöz, “Birliğimizin faaliyetleri 4 ilimizin çevre ve alt yapı konusunda çok yakından ilgilendiriyor. Birlikte kolektif bir çözüm anlayışı ile bu toplantılar gerçekleşiyor. Projede değişik kurumlarımızın sorumlulukları var. Bölgemizde çok sayıda yerleşim yeri var, tarımsal faaliyetler söz konusu ve bu bölgenin çevre değerleri itibariyle de Avrupa Birliği standartlarına ulaşması hepimizin en büyük arzusu” dedi.

Tabak Deresi’nin Kapatılması Gündeme Alınsın

Gediz Nehri’ne dökülen Tabak Deresi'nin üstünün kapatılmasıyla ilgili olarak konuşan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Gediz'e Manisa'nın tüm akarını sağlayan bir Tabak deremiz var. Burasının kapatılmasıyla ilgili çalışmalarımızı ilgili bölge müdürlüğümüze sunmuştuk. Bunun da 2012 yılı programı içerisinde yer alacağına inanıyorum. Biz bu derenin bir kısmının üstünün kapatılması için ihalesine çıktık. Manisa'ya çok yakın bir dere olması sebebiyle geri kalan kısmının kapatılması için 2012 gündemine alınması şart. Manisa Belediyesi olarak Arıtma Tesisi konusundaki tüm çalışmalarımızı Ankara'ya İller Bankası'na gönderdik. 2012 yılında inşallah Atık Su Arıtma Tesisi'nin yapılması gündemimizde olacaktır” diye konuştu. Toplantıda DSİ 2. Bölge Müdürlüğü ile Manisa Çevre Orman Müdürlüğü’nce ‘Gediz Havzası Koruma Eylem Planı’ çalışmalarına ilişkin sunum yapıldı. Daha sonra Birliğin 2012 yılı bütçesi görüşülerek karara bağlandı. Birliğin 2012 yılı bütçesi 330 bin TL olarak belirlendi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu