Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.09.2011 14:37

MANİSA Belediyesi, 2009 yılı Ağustos ayında FQC belgelendirme kuruluşundan almaya hak kazandığı ISO 9001:2008 kalite yönetim belgesi kapsamında üçüncü defa denetimden geçti. Denetimin ardından firma denetimcileri, Manisa Belediyesi’nin ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi prensiplerine riayet ettiği vurgulanarak kalite sertifikasını taşımaya devam etmesine karar verdi.

Konu ile ilgili olarak Manisa Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Belediyemiz 16 Eylül 2011 Cuma günü ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında üçüncü defa denetimden geçti. FQC (First Quality Certificate) belgelendirme kuruluşundan 05.08.2009 tarihinde alınan kalite yönetim sertifikası geçen yıl olduğu gibi bu yıl yapılan gözetim denetimi sonucu kalitemiz tescillenmiş oldu. Sertifika belgelendirme kuruluşunun dış denetim elemanlarınca Belediyemizin müdürlük ve birimlerinde denetim yapıldı. Belediyemizce halkımıza sunulan yatırım ve hizmetlerde belirli kalite standartlarına uyulup uyulmadığına bakıldı. İş ve işlemlerin yürütülmesinde uyulması zorunlu olan dosya ve belge düzeni incelendi. Belediye personelinin performans ve verim düzeyini arttıracak hizmet içi eğitimlerin yapılıp yapılmadığı denetlendi. Belediyemiz müdürlük ve birimlerinin görev tanımları ve iş akış şemaları incelendi. Kalite el kitabında yapılan revizyonlar gözden geçirildi. Gözetim denetiminin tamamlanmasının ardından Belediye yetkilileri ve sertifika kuruluşu temsilcileri arasında değerlendirme toplantısı yapıldı. Sonuçta gözetim denetimcileri tarafından Belediyemizin ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi prensiplerine riayet ettiği vurgulanarak kalite sertifikasını onurla taşımasına karar verildi.”

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu