01.10.2011 16:57

MANİSA Belediyesi, İtfaiye Müdürlüğü zemininde düzenleme çalışması başlattı. Kaldırımların da yenilendiği çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün hiçbir eksiğinin kalmaması konusunda azami özen gösterdiklerini ifade etti.

Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Manisa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü merkez binasının zemininde düzenleme çalışması başlattı. Yapılan düzenleme çalışmalarını Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil ve İtfaiye Müdürü Ali Gül ile birlikte inceledi. Kullanımdan dolayı yıpranan zeminin düzenlendiğini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, aynı zamanda İtfaiye Müdürlüğü’nün bahçe düzenlemesi ile kaldırımlarının da yeniden elden geçirildiğini söyledi. Manisa Belediyesi olarak İtfaiye Müdürlüğü’nün hiçbir eksiğinin kalmaması konusunda azami özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Ergün, “Araçtan personeline, giyiminden dış görünümüne kadar İtfaiye Müdürlüğü’müzün eksiklerini bırakmamaya gayret gösteriyoruz. Çünkü onların yürüttüğü görev çok önemli ve kutsal. Bunun bilincindeyiz ve buna göre hareket ediyoruz. Zeminle ilgili çalışmalarımızı da kısa sürede tamamlayarak, İtfaiye Müdürlüğü merkez binasının adına yakışır bir görünüme kavuşturacağız” dedi.