Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.10.2011 17:05

MANİSA Belediyesi, Dış Mahalle’de bulunan ve bakımsız halde olan kafeteryayı yenileme çalışması başlattı. Ekim ayında bitirilmesi öngörülen kafeteryada incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahallede özellikle kadınların ve gençlerin yararlanacağı bu alanın düzenlenmesi konusunda Ramazan ayında mahallelilere söz verdiğini, geçen sürede hemen çalışma başlatıldığını söyledi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Dış Mahalle’deki kafeterya düzenleme çalışmalarını, Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte inceledi. Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli mühendis Mustafa Tibukoğlu, Başkan Cengiz Ergün’e çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Kafeteryanın ısıtma, soğutma, havalandırma, zemin kaplamaları, bahçe düzenlemesi, peyzaj, mutfak, tuvaletler ve mobilya döşemesine kadar A’dan Z’ye yenilendiğini anlatan Tibukoğlu, iç zemin döşemesinin de özel bir kaplama ile kaplanacağını söyledi. İnşaat çalışmalarının önümüzdeki hafta başına kadar tamamlanacağını ve mobilya montajlarının başlayacağını belirten Tibukoğlu, Ekim ayında çalışmaları tamamlamayı planladıklarını kaydetti.

Ekim Ayında Tamam

Manisa Belediyesi olarak kentin her noktasında sosyal alanların arttırılması noktasında çalışmalar yürüttüklerini ve buna büyük önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Mahallede başta kadınlarımız ve gençlerimiz olmak üzere, vatandaşlarımızın aileleriyle, çocuklarıyla birlikte gelebilecekleri bu sosyal alanı Ekim ayında mahallemize kazandıracağız. Ramazan ayında iftar sofrasına konuk olmuştum burada. Vatandaşlarımızın bu alanın düzenlenmesi ile ilgili talepleri olmuştu. Ben de onlara projenin bitme aşamasında olduğunu ve bu alanı düzenleyeceğimizi ifade etmiştim. Geçen süre zarfında hemen çalışma başlattık. Kısa sürede bu çalışmalarımız bitecek ve Dış Mahalle, yepyeni bir sosyal alana kavuşmuş olacak. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu