Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.10.2011 17:49

BÖLGESEL Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Manisa Belediyespor, deplasmanda konuk olduğu Küçükköy Belediyespor’u rahat geçti. 90 dakika boyunca etkili bir oyun sergileyen Manisa Belediyespor, 19. dakikada Enes ve 75. dakikada Ahmet’in attığı gollerle sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Deplasmanda Ayvalık temsilcisi Küçükköy Belediyespor’un konuğu olan Manisa Belediyespor, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Manisa Belediyespor, 19. dakikada Serdar’ın ara pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Enes’in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda Celil ve Ahmet ile sayısız gol pozisyonuna giren yeşil-beyazlılar, ilk yarıyı bu skorla tamamladı. İkinci yarıya da etkili başlayan taraf, Manisa Belediyespor oldu. Etkili oyununu ikinci 45 dakika boyunca da sürdüren temsilcimiz, 75. dakikada Ahmet’in golüyle skoru 2-0’a taşıdı. Bu skordan sonra oyunun kontrolünü iyice eline alan Manisa Belediyespor, oyuna ikinci yarıda giren Halil İbrahim ile gol fırsatları yakaladı. Ancak bu pozisyonları gole çeviremeyen yeşil-beyazlılar, farklı galibiyeti kaçıran taraf oldu. Karşılaşma boyunca rakibine pozisyon şansı vermeyen temsilcimiz, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak, Bölgesel Amatör Lig’e 3 puanla ‘merhaba’ dedi.

Tribünlere Mesir Saçtılar

Karşılaşma öncesi tribünleri selamlayan yeşil-beyazlılar, Küçükköy Belediyespor taraftarlarına mesir macunu saçtılar. Yeşil-beyaz’lı oyuncuların bu hareketi, Küçükköy Belediyespor taraftarlarından alkış aldı. Karşılaşmayı 1000’e yakın Küçükköy Belediyespor taraftarı izlerken, Manisa’dan gelen 20 civarında taraftar da Manisa Belediyespor’u yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı izleyenler arasında Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, yöneticiler Selçuk Etiz, Sezai Gürcan ve Ertan Çakmaz da yer aldı.

Yönetim ve Teknik Heyette Galibiyet Sevinci

Maçın son düdüğünün çalmasıyla birlikte Manisa Belediyespor’lu oyuncular ve teknik heyet, galibiyet sevincini paylaştı. 2-0’lık galibiyeti değerlendiren Teknik Direktör Serol Emlek, lige 3 puanla başladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Eksikliklere rağmen deplasmanda alınan galibiyetin önemine dikkat çeken Emlek, sakat oyuncuların da iyileşmesiyle önümüzdeki haftalarda takımın daha da iyi olacağını söyledi. Kulüp Başkanı Cenk Ergün de, hedefledikleri 3. Lig yolunda önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, oyuncuları ve teknik heyeti kutladı. Genel Kaptan Muharrem Uzunlar ise, iyi bir kamp döneminin ardından lige istedikleri gibi başladıklarını söyledi.

Saha: Küçükköy

Hakemler: Akif Yavuz, Kadir Gönülaçar, Mehmet Koray Ürez

Küçükköy Belediyespor: Serhat *, Hüseyin *, Mert *, Yunus *, Polat *, Üzeyir * (Dk. 55 Gökhan *), Semih **, Samet *, Engin *, Tolga *, Ulaş ** (Dk. 80 Ali ?)

Manisa Belediyespor: Adem ***, Levent ***, Fatih ***, Serdar ***, Mustafa ***, Enes ***, Seray *** (Dk. 63 Rıza **), Suat ***, Ahmet *** (Dk. 83 Engin *), Celil ***, Emre *** (Dk. 63 Halil İbrahim **)

Goller: Dk. 19 Enes, Dk. 75 Ahmet

Sarı Kartlar: Mert (Küçükköy Bld.) Celil (Manisa Belediyespor)

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu