Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.10.2011 16:00

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün ile birlikte Antakya Medeniyetler Korosu konserini izledi. Başkan Ergün ve eşi Şeyda Ergün, konserin sonunda koro ile birlikte ‘Memleketim’ adlı şarkıyı seslendirdi.

Manisa Anemon Otel’de düzenlenen Antakya Medeniyetler Korosu ‘Köklerden Göklere’ konserini Devlet Bakanı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç, Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Manisa Milletvekilleri Sümer Oral, Erkan Akçay, Özgür Özel, Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu ve çok sayıda davetli izledi. Konser öncesi Anemon Oteller Zinciri Onursal Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçura bir konuşma yaptı. Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat, koronun üç semavi din mensubu 120 kişiden oluştuğunu söyledi. Özfırat; imam, rahip, hahamın da bulunduğu koronun, Aleviler, Sünniler, Ermeniler, Museviler, Ortodokslar ve Katoliklerden oluştuğu bilgisini verdi. Yaklaşık 1,5 saat süren konserde, Ermeni halk şarkısı, Türkçe ve Arapça ilahi, Alevi halk deyişi, Ortodoks, Katolik ilahisi, Musevi halk şarkıları seslendirildi. Konser sonunda Devlet Bakanı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç, Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, koro ile birlikte ‘Memleketim’ adlı şarkıyı seslendirdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu