Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.10.2011 09:59

MANİSA Belediyesi’nin 2011 yılı projelerinden bir tanesi olan Yeni Şantiye Hizmet Binası, 5 Ekim Çarşamba günü saat 16.00’da düzenlenecek törenle hizmete açılacak. Açılış törenine MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman da katılacak. Açılış törenine katılmak isteyen vatandaşlar için 4 numaralı dolmuşlar açılış alanına açılış saati öncesi ücretsiz olarak taşıma hizmeti verecek.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 2011 yılı için açıkladığı projelerden bir tanesi olan Yeni Şantiye Hizmet Binası, Çarşamba günü düzenlenecek olan törenle hizmete açılacak. Düzenlenecek törene Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Parti Genel Sekreteri İsmet Büyükataman da katılacak. Açılış törenine katılmak isteyen vatandaşlar için 4 numaralı dolmuşlar, saat 15.00-16.00 arasında ücretsiz taşıma hizmeti verecek. Çarşamba günü gerçekleştirilecek yeni Şantiye Hizmet Binası açılışına tüm Manisalıları davet eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Söz verdiğimiz hizmetleri bir bir tamamlayarak, açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Açılış kurdelelerimizi de vatandaşlarımızla birlikte kesmek istiyoruz. Yeni Şantiye Hizmet binamızın açılış törenine tüm halkımız davetlidir. Onlar için 15.00-16.00 saatleri arası 4 numaralı hat dolmuşları ücretsiz hizmet verecek. Ben şimdiden Yeni Şantiye binamızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yeni Şantiye Binası’nda Neler Var?

Toplam 50 bin metrekarelik alana sahip olan Yeni Şantiye Hizmet Binası, 5 bin metrekare kapalı alana sahip. Ana bina içerisinde marangozhane, tamirhane, yedek parça, elektrik, trafik, depo, soyunma ve seminer odaları ile birlikte erkek-kadın tuvalet ve çay ocağı mevcut. Ana bina dışında şantiye içerisinde 50 metrekarelik alana sahip asfalt plent binası ve yanında asfalt üretim sahası ile 85 metrekarelik kapalı alan ve 4 bin 500 metrekarelik açık alana sahip temizlik işleri sahası. 50 araçlık otopark, temizlik işleri sahası içinde yakıt depolama alanı ve açık alanda malzeme depolama sahaları.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu