Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.10.2011 17:02

MANİSA Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Borsa yönetimi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayvan borsası padoklarının bulunduğu bölgede eksiklikleri anlattı. Başkan Ergün de her zaman kurumların iş birliği içinde çalışması gerektiğini hatırlatarak asfalt ve kaldırım ile ilgili eksikliklerin tamamlanması ile ilgili isteklerinin en kısa zamanda yerine getirileceği söyledi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ile birlikte yönetim kurulunda yer alan isimleri makamında kabul etti. Ziyarette yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Hayvan Borsası ile ilgili olarak isteklerinin olduğunu ifade eden Özkasap, belediyenin geçtiğimiz yıl Hayvan Borsası içinde bazı bölgelerin asfalt ve kaldırımını tamamladığını hatırlatarak, “Ancak büyükbaş hayvanların bulunduğu padokların yer aldığı bin metrekarelik alanda yine asfalt ve kaldırım ihtiyacı oldu. Kurban Bayramı’nda yoğunluk yaşanacak olan Hayvan Borsası’nda bu eksikliklerin tamamlanması konusunda Belediye Başkanımızdan isteklerde bulunduk” dedi. Ayrıca Kurban Bayramın’da Hayvan Borsası içerisine ek olarak çöp konteynırları konulmasını isteyen Özkasap, borsa çevresinde kaçak kesimlerin önlenmesi amacıyla da Zabıta ekiplerinin görevlendirilmesi talebinde bulundu.

Eksiklikler Kurban Bayramı’na Kadar Tamamlanacak

Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap’ın Hayvan Borsası ile ilgili taleplerini tek tek not alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eksikliklerin Kurban Bayramı’na kadar tamamlanacağını söyledi. Konuyla ilgili olarak Fen İşleri Müdürlüğü’ne gerekli talimatları veren Başkan Ergün, “Halkımızın Kurban Bayramı’nda yoğun olarak ziyaret edeceği Hayvan Borsası’nda çamur içinde gezmesini bizde istemeyiz. Ekiplerimizi en kısa zamanda görevlendirerek, gerekli çalışmaları yapmalarını isteyeceğiz. Bayrama kadar bin metrekarelik alanda asfaltlama çalışmalarıyla birlikte kaldırım ve bordür çalışmalarını tamamlarız” dedi. Başkan Ergün ayrıca sadece Hayvan Borsası çevresinde değil, Manisa genelinde kaçak kesimlerin önlenmesi amacıyla Zabıta ekiplerinin her yıl olduğu gibi bu yılda duyarlı olacaklarını sözlerine ekledi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu