Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.10.2011 19:40

ÖNÜMÜZDEKİ yıl 472.si düzenlenecek olan Uluslararası Manisa Mesir Festivali ile ilgili olarak Vali Halil İbrahim Daşöz başkanlığında bir toplantı düzenlendi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katıldığı ve karşılıklı görüş alışverişi içerisinde geçen toplantının ardından bir açıklama yapan Vali Daşöz, 472. Mesir Festivali’nde Türkiye genelinde Altın Lale Türk Sanat Musikisi Beste Yarışması düzenlemeyi planladıklarını belirterek, bu yılki mesir festivalinin daha farklı programlarla düzenlemek istediklerini söyledi.

Vali Halil İbrahim Daşöz’ün başkanlığında toplanan Mesir Komitesi, 2012 yılında 472.si düzenlenecek olan festivalle ilgili olarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Toplantıya Vali Daşöz’ün yanı sıra Vali Yardımcıları Hüseyin Sezgin, Turgay Ergin, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yonca Ekmekçi, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse ile birlikte Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık katıldı. Toplantının ardından yaptığı açıklamada festival komitesiyle değerlendirmelerde bulunduklarını ifade eden Vali Halil İbrahim Daşöz, “Yaptığımız toplantıda çok ayrıntılara girmedik. Ancak ne gibi yenilikler yapabiliriz bunları değerlendirdik. Burada ortaya çıkan fikirler ışığında programa bazı farklılıklar katmayı düşünüyoruz. Bunların içinde herkesin mutabık kaldığı Altın Lale Türk Sanat Musikisi Beste Yarışması var. Bu yarışma Türkiye genelinde bulunan bütün bestekarlara açık olacak. İşin uzmanlarıyla yapmayı planladığımız bu yarışma TRT sanatçılarının naklen yayınlarıyla festivalimize renk katabilir” dedi. Düzenlemek istedikleri yarışmanın Osmanlı döneminden bu yana devam eden festivaline çok yakışacağını düşündüklerini ifade eden Vali Daşöz, “Konuyu ilgili kesimlerle görüşmeye başlayacağız. Bunun yanında ayrıca esnaflarımızın da mesir festivali boyunca açık kalmalarını sağlayacağız. Şehre renk katmak açısından esnaflarımızın vitrinlerinin ışıklarının hiç sönmemesi önemlidir. Tabi bazı yenilikler daha düşünüyoruz. Bunları önümüzdeki günlerde yapacağımız toplantılarda yeniden değerlendireceğiz. Bu bir ön görüşmeydi” dedi.

Toplantılar Genişletilirse Daha İyi Fikirler Çıkabilir

Vali Daşöz’ün ardından yapılan toplantıyla ilgili değerlendirme yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise toplantıların daha da genişletilmesi gerektiğini savundu. Geçtiğimiz yıl yapılan eleştirileri hatırlatan Başkan Ergün, “Yaptığımız toplantılara köşe yazarlarına, gazetecilere ve sivil toplum kuruluşlarına da yer verebiliriz. Bu sayede daha iyi ve ilginç fikirler yakalayabiliriz. Önümüzdeki günlerde yapacağımız toplantılarda daha iyi kararlar alarak, 472.sini düzenleyeceğimiz Uluslararası Manisa Mesir Festivali’ni daha renkli bir hale dönüştürebiliriz” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu