Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.12.2014 11:50

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin aylık Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Salihli’de ‘Yeşilçam Şarkıları Konseri’ düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından verilen konser, Salihlililerin beğenisini topladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Salihli ‘Yeşilçam Şarkıları Konseri’ verdi. Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro salonunda gerçekleştirilen konseri Salihli Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu, İbrahim Karaca, Büyükşehir Belediyesi Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı ile çok sayıda Salihlili izledi. Türk Sinemasının 100. yılı kutlamaları kapsamında Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konserde Yeşilçam filmlerine isimlerini veren Samanyolu, Acı Hayat, Mavi Boncuk, Sevemedim Karagözlüm, Boş Kalan Çerçeve, Tanrım Beni Baştan Yarat, Kıskanırım Seni Ben, Kime Ne, Dilektaşı ve Veda Busesi'ne kadar birçok şarkı Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Korosu ile Salihli Belediyesi Türk Sanat Müziği Solistleri tarafından seslendirildi.

Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür

Konser sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Korosu ile Şef Aylin Eralp, salonu dolduran müzikseverler tarafından ayakta alkışlandı. Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, “Birçoğunun siyah-beyaz filmlerini izlediğimiz Yeşilçam'ın renkli şarkılarını dinleme fırsatı veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile Büyükşehir Konservatuvarı’na, Belediye Başkanımız Zeki Kayda adına teşekkür ediyorum. Salihli halkına güzel bir müzik gecesi yaşattınız. Kültür-sanat etkinliklerimiz, Salihli Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla düzenlenmeye devam edecektir” diye konuştu. Unutulmaz bir müzik ziyafeti sunan koroya teşekkür eden Başkan Yardımcısı Karaoğlu, Koro Şefi Aylin Eralp'e çiçek takdim etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu