Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.10.2011 20:37

MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ile birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Manisa Belediyesi’nin son dönemde yaptığı hizmetleri takip etmekte zorlandıklarını ifade eden Durmaz, “Sayın Başkanı genel merkez yöneticisi olarak gıpta ile izliyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Yeni Şantiye Hizmet Binası’nın açılışı nedeniyle Manisa’ya gelen Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Ziyarete MHP Manisa Milletvekilleri Sümer Oral, Erkan Akçay, MHP MYK Üyesi Mustafa Enöz, MHP İl Başkanı Uğur Üncü, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, meclis üyeleri ve partililer de katıldı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleriyle birlikte Durmaz ve Ataman’ı kapıda karşıladı. Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkaın Cengiz Ergün, “Sizleri burada ağırlamak bizleri çok mutlu etti. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz. Manisa büyük değişim yaşıyor. İyi yolda ilerliyoruz. Yapacağımız yatırımlarla Manisa’yı daha da iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

Sizi Gıpta İle İzliyoruz

Manisa’nın kendilerinde özel bir yeri olduğunu vurgulayan MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Manisa Belediyesi’nin son dönemde yaptığı hizmetleri takip etmekte zorlandıklarını söyledi. Konuşmasında Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den de övgüyle bahseden Durmaz, “Sizi bir genel merkez yöneticisi olarak gıpta ile izliyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz. Yapacağınız her hizmette de yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz” dedi.

AKP’nin Yerel Yönetimlerle İlgili Tutumunu Eleştirdi

Manisa Belediyesi’ni ziyaretinde gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Durmaz, AKP’nin kendi partisinden olmayan il, ilçe ve belde belediyelerine olan tutumunu da eleştirdi. AKP’li yöneticilerin perdenin arkasında başka, önünde başka konuştuklarını ifade eden Durmaz, “AKP’nin genel siyaseti de bu anlayış içerisindedir. Bunun sayısız örneğini gösterebiliriz. Kendilerinden olmayan kimseye tahammülleri yoktur. Özellikle son dönemde muhalefet belediyelerine çok acımasız ve rencide edici operasyonlar yapılıyor. Özellikle MHP’li belediyeler bunlara maruz kalıyor. Buna rağmen belediyelerimizin önemli hizmetlere imza atması AKP’yi daha da hırslandırıyor. Ama bunlar bizi yıldırmaz. AKP’nin bütün engellemelerine rağmen biz dimdik ayakta kalarak çok daha güzel hizmetlere imza atacağız” diye konuştu. Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Cengiz Ergün MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a üzerinde Manisa’da yetişen Şehzadelerin resimlerinin yer aldığı şilt hediye ederken, MHP Genel Sektereti İsmet Büyükataman’a da üzerine Manisa’nın eski görüntüsünün işlendiği bir tablo hediye etti.

Ulupark’ta Çay Molası Verdiler

Belediye Başkanı Cengiz Ergün MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, milletvekilleri ve partililer ile birlikte Doğu Caddesi’nden yürüyerek Ulupark’a geçti. Burada açılış öncesinde çay molası veren partililer, vatandaşlarla da sohbet ederek sıkıntılarını dinleme fırsatı buldu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu