Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.10.2011 10:46

KENTTE temizlik çalışmalarını aksatmadan sürdüren Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ara sokaklarda gece geç saatlere kadar tazyikli su ile yıkama çalışmalarına devam etti.

Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilkbahar mevsiminden itibaren sürdürdüğü yol yıkama çalışmaları, trafiğin ve yayaların yoğun olduğu bölgelerde gece sürdürülüyor. Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Saha Koordinatörü Gökhan Aslan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, temizlik çalışmalarının sürekli devam ettiğini belirtti. Aslan, “İlkbahar mevsiminden itibaren başladığımız temizlik çalışmalarına kesintisiz devam ediyoruz. Tazyikli su ile yolları yıkayıp temizlemeye çalışıyoruz. Şehir içerisindeki tüm cadde ve sokakları tazyikli su ile temizliyoruz. Bu çalışmalar kapsamında gece de çalışmalar sürdürülüyor. Özellikle trafiğin yoğun olduğu ara sokaklar gece temizleniyor. Araç parklarının olmaması sebebiyle gece çalışmalar daha rahat ve hızlı bir şekilde sürdürülüyor” diye konuştu. Tazyikli su ile yapılan temizlik çalışmalarının oldukça faydalı olduğunu söyleyen vatandaşlar da, “Bu çalışma sayesinde şehirdeki toz azalmaktadır. Caddelerden geçen araçların çevreye yaydığı toz sağlık açısından çok zararlı. Bu çalışmalar sayesinde sokaklar temizleniyor ve toz oranı çok azalıyor” dediler.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu