Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.10.2011 18:52

MANİSA Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda amatör kulüplere malzeme desteği geleneğini sürdürdü. Uncubozköy Halil Onultmak Tesisleri’nde Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katılımıyla 16 amatör kulübe, eldiven, spor ayakkabı, krampon, eşofman, yağmurluk, futbol topu, bip ve tekmelikten oluşan 2 bin 240 parça malzeme yardımı yapıldı.

Uncubozköy Halil Onultmak Tesisleri’nde düzenlenen törenle amatör liglerde mücadele eden 16 kulübe malzeme desteği yapıldı. Törene Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, MHP MYK Üyesi Mustafa Enöz, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Papuçcuoğlu, Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, ASKF Başkanı İsmail Aydın, Futbol Antrenörleri Derneği Manisa Şube Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu ile birlikte amatör kuluplerin yöneticileri ve sporcular katıldı. Törende ilk olarak söz alan Sanayispor’un kadın yöneticisi Cansın Tunçdirek, amatör kulüplere verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Tunçdirek, desteklerin devam etmesi temennisinde bulundu ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çiçek takdim etti. Daha sonra mikrofona gelen ASKF Başkanı İsmail Aydın, yapılan desteklerin amatör kulüpler açısından önemine dikkat çekti. Sporun içinden gelen bir Belediye Başkanına sahip oldukları için şanslı olduklarının altını çizen Aydın, “Amatör kulüplerimizin sıkıntılarını bilen, onların sorunlarına ortak olan bir başkana sahibiz. Manisa’da son dönemde spora yönelik önemli katkıları oldu. Özellikle tesisleşme konusunda atılan adımlar gençlerimizin spora yönlendirilmesi noktasında önemliydi. Bu desteklerin bundan sonra da devam etmesini diliyoruz ve kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Sporcunun ve İdarecinin Sıkıntılarını Biliyoruz

Manisa Belediyesi olarak, spora ve sporcuya olan desteklerinin devam ettiğini hatırlatan Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de yıllarını spora veren birisi olarak sporcunun ve idarecinin sıkıntılarını bildiğini söyledi. Amatör spor kulübü yöneticiliğinden, Süper Lig yöneticiliğine kadar her kademe görev yaptığını hatırlatan Başkan Ergün, “Kulüplerimizin sıkıntılarını biliyoruz ve bu nedenle elimizden geldiği kadar şehrimizin amatör spor kulüplerine destek de bulunuyoruz. Önceki yıllarda sağladığımız destek bu yıl da artarak sürüyor. Bu yıl da 16 amatör spor kulübüne eldiven, spor ayakkabı, krampon, eşofman, yağmurluk, futbol topu, bip ve tekmelikten oluşan 2240 parça spor malzemesi desteğinde bulunuyoruz” dedi.

TOKİ 3 Sahası Geliyor

Belediye Başkanı Cengiz Ergün hizmete açtıkları TOKİ 2 Sahası’nın ardından şimdi de TOKi 3 konutlarının yan tarafında bulunan alana yapacakları saha ile ilgili müjde verdi. TOKİ 3 sahası projelerin tamamlandığını belirten Başkan Ergün, “Önümüzdeki günlerde yapmayı planladığımız tesislerle ilgili İller Bankası nezlinde çalışmaları da tamamlayıp bu tesisleri de Manisa’ya kazandırmak istiyoruz. İnşallah Manisa’ya ikinci bir profesyonel takım daha kazandırma düşüncesindeyiz. Bu düşünceyle tesisleşme konusunda da profesyonel düşünüyoruz” dedi.

Amatör Takımların Deplasman Giderleri Bu Yıl da Karşılanacak

Geçtiğimiz yıl amatör kulüplerin deplasman ulaşım giderlerini Manisa Belediyesi olarak karşıladıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu uygulamanın bu yılda devam edeceğini söyledi. Amatör kulüplerin her zaman yanında olduklarının bilinmesini isteyen Başkan Ergün, tüm kulüplere kazasız, belasız başarılı bir sezon geçirmeleri temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından kulüp yöneticilerine malzemelerini dağıtan Başkan Ergün, tek tek kutladığı yöneticilere başarılar diledi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu