Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.10.2011 19:59

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, amatör kulüplere malzeme yardımı sırasında Maltasporlu yöneticilerle bir araya geldiği sırada önceki günlerde gündeme gelen Cavit Erkli Tesisleri’nin tahsis konusunu değerlendirdi. Tesislerle ilgili aldıkları kararların meclis tutanaklarında kayıtlı olduğunu ve isteyenin tutanakları inceleyebileceğini ifade eden Başkan Ergün, “Maltaspor Tesisleri’ni sadece belediyesporun kullanımına sunduğumuz gerçek dışıdır. Tesisler Maltasporlu gençlerimizindir ve tesislerden sınırsız faydalanabilirler” dedi.

Amatör kulüplere malzeme dağıtımı sırasında Maltaspor Başkanı Saffet Bahar ve yöneticilerle bir saraya gelen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Malta Parkı içerisinde bulunan tesislerle ilgili açıklama yaptı. Tesisin Maltaspor’a tahsis edilmediği konusunda yapılan değerlendirmelerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Başkan Ergün, “Benim bu konuyla ilgili ne karar aldığım belediye meclis tutanaklarında kayıtlıdır. İsteyen gider işin doğrusunu tutanaklara bakarak görebilir. Şunu ifade edeyim tesisler belediyespora tahsisi yapılmıştır bu doğrudur. Ancak burada bir şart vardır. Maltaspor bu tesisleri zaman ve süre kısıtlaması olmadan isteği zaman kullanabilir. Bize sunacakları antrenman programı dahilinde tesisler Maltasporlu gençlerindir” dedi. Sadece tesislerin Manisa Belediyespor tarafından kullanılacağı şeklinde yapılan açıklamaların kendilerini üzdüğünü dile getiren Başkan Ergün, “Bunun dışında bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Dava Açacağı İddialarını Yalanladı

Maltaspor Kulüp Başkanı Saffet Bahar ise Malta Parkı içerisinde bulunan Cavit Erkli Spor Tesisleri’nin kendilerine tahsisi yapılmadığı gerekçesiyle Manisa Belediyesi’ne dava açacağı şeklinde yapılan yorumların doğru olmadığını söyledi. Bahar, yapılan tesislerin kendi yönetimlerine ait olmadığını, kendilerinden sonra gelecek yönetimler açısından ve Maltaspor açısından da önemli olduğunu söyledi. Ayrıca yapılan malzeme desteği ile ilgili olarak ta Manisa Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu