07.10.2011 18:28

BÖLGESEL Amatör Lig’de ilk hafta deplasmanda Küçükköy Belediyespor’u yenerek lige üç puanla başlayan Manisa Belediyespor, ikinci hafta evinde Çanakkale ekibi Karabiga İçdaşspor’u ağırlıyor. Pazar günü Uncubozköy Halil Onultmak Tesisleri’nde oynanacak olan karşılaşma saat 14.30’da başlayacak.

Yeni sezonda 3. Lig hedefleyen Manisa Belediyespor Bölgesel Amatör Lig ikinci hafta maçında Karabiga İçdaşspor ile karşılaşacak. Pazar günü saat 14.30’da Uncubozköy Halil Onultmak Tesisleri’nde oynayacakları karşılaşmaya tüm futbolseverleri davet eden Manisa Belediyespor Basın Sözcüsü Tolga Tunç Çalışkan, takımın şampiyonluk yolunda desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi. Bu sezon kendi evlerinde ilk maçlarına çıkacaklarını hatırlatan Çalışkan, “Lige üç puanla başladık. İkinci hafta maçından da galibiyetle ayrılarak seri yakalamak istiyoruz. Zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Manisalı futbolseverlerin de desteğiyle bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dedi.

Hedef 4 Maçta 12 Puan

Ligde üst sıraları hedeflediklerini ifade eden Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün’de hedeflerinin ilk dört maçtan galibiyetle ayrılarak 12 puan almak istediklerini söyledi. Karabiga maçıyla ilgili olarak ta konuşan Ergün, “Kendi evimizde oynamamızın avantajını kullanmak istiyoruz. Tabi burada Manisalılara da büyük görev düşüyor. Pazar günü saat 14.30’da oynayacağımız karşılaşmada bizi yalnız bırakmasınlar” dedi.