09.10.2011 14:27

MANİSA Belediyesi, Yaşlılar Haftası olması nedeniyle, Manisa Belediyesi Huzurevi’ndeki yaşlıları ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu’nun da katıldığı huzurevi ziyaretinde, huzurevi sakinleri unutulmamış olmanın mutluluğunu yaşadı.

Manisa Belediyesi Huzurevi ziyaretine Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Harikalar Diyarı Anaokulu minikleri ve Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri katıldı. Kadın ve erkek bölümlerinde kalan yaşlıların tek tek ziyaret edilerek, ellerinin öpüldüğü ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, huzurevi sakinleri ile sohbet etti, sıkıntılarını dinledi. Manisa Belediyesi olarak genç ve yaşlı nesli bir araya getirmek amacıyla etkinlikler düzenlediklerini belirten Ustamehmetoğlu, Yaşlılar Haftası olması nedeniyle Harikalar Diyarı Anaokulu öğrencileriyle birlikte Manisa Belediyesi Huzurevi’ni ziyaret ettiklerini söyledi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyan huzurevi sakinleri de, unutulmamış olmanın mutluluğunu yaşadı.