Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.01.2015 15:26

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2014 yılında sergilediği birbirinden güzel oyunlarla 80 bin seyirci sayısına ulaştı. Yetişkin ve çocuk oyunlarının yanı sıra tiyatro eğitimine de yer veren Şehir Tiyatrosu, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde birçok oyuncunun eğitimine de katkıda bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2014 yılında 80 bin seyirciye ulaşarak, önemli bir başarıya imza attı. “Keşanlı Ali Destanı”, “Deli Dumrul”, “Zeyno İle Denyo”, “Şarlo”, “Turist Ömer”, “Tarzan”, “Kamyon”, “Gördesli Makbule”, “Salak Oğlum” gibi oyunları sahneye koyan şehir tiyatrosu 7’den 70’e tüm Manisalı sanatseverlerin gönlünü fethetti. Oyuncu eğitimlerine de destek veren Şehir Tiyatrosu, gençlerin tiyatroyu sevmelerini sağladı. Her kesimden izleyiciye hitap eden oyunlara imza atan şehir tiyatrosu yetişkinlere yönelik oyunların yanı sıra çocuk izleyicilere de örnek olabilecek ve onların sosyal anlamda yetişmelerinde önemli rol oynayacak oyunlara da imza attı.

Sanata Değer Veren Bir Başkanımız Var

Manisa’nın ilçelerine ve köylerine de turneler gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, tiyatroyu Manisa’nın her alanına ulaştırmayı hedefledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün tiyatroya verdiği önem sayesinde binlerce seyirciye ulaştıklarını belirten Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün yeniliklerin peşinde koşan bir başkan ve bu bizim için büyük bir avantaj oldu. Başkanımız en iyi şartlarda oyun sergilememiz için tüm imkanları sağladı. Tiyatro’yu seven, bizlerin sorunlarıyla yakından ilgilenen bir belediye başkanına sahip olmamız, en büyük şansımız oldu. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanımız Nursel Ustamehmetoğlu da bizlerin her zaman yanında oldu” diye konuştu. Şengöz, yetişkin seyircilere yönelik “Ölüm ve Kız”, çocuklara da “Red Kit ve Daltonlar” oyununu da önümüzdeki günlerde sahneleyeceklerini ifade ederek, “Bu oyunlarımız yeni dönemde Manisa ve ilçelerimizde tiyatro severlerimizle buluşacak” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu